L’Ajuntament d’Olot emprendrà un nou tram de carril bici demanat pels veïns als pressupostos participatius

L’Ajuntament d’Olot emprendrà la construcció d’un nou tram de bicicarril, paral·lel a la carretera de Riudaura i proper als anomenats Habitatges Garrotxa. El projecte neix arrel de la demanda dels veïns del sector oest de la ciutat emmarcada dins els pressupostos participatius de l’any passat.


L’actual carril s’avoca a la carretera o que de sobte s’uneix amb una vorera estreta; una situació que canviarà, però, en els propers mesos. I es que la Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el projecte per a aquest nou tram de via per a bicicletes, que connectarà el sector de la Faja amb la zona d’Habitatges Garrotxa, paral·lel a la carretera de Riudaura.

Imma Muñoz, regidora barris Aj.Olot:  Constaria d’enllaçar el carril bici ja existent a les Planotes i enllaçar-lo al sector de la Faja al les Vivendes Garrotxa.

El projecte, va ser escollit pels veïns en els Pressupostos Participatius del 2019 amb l’objectiu de millorar la connexió entre els barris tot fomentant la utilització de la bicicleta. El projecte, també inclou la implementació d’un seguit de mesures per tal de dotar la zona de major seguretat

Imma Muñoz, regidora barris Aj.Olot: Constaria en eixamplar, pavimentar més o menys 1,80 i 2 metres perquè hi puguin passar dues bicicletes d’anada i tornada. També es posarà la senyal adient per la seguretat tant dels peatons com dels ciclistes.

Els treballs suposaran una inversió de poc més de 14.000 euros.