L’Hoquei Olot vol buscar l’ascens el proper curs i sumarà un equip femení

L’Hoquei Olot aspira a superar els seus límits. Així ho creu Aniol Mangas: l’olotí procedent d’OK Lliga creu que l’objectiu del primer equip hauria de ser pujar de categoria la propera temporada, i considera que la plantilla està capacitada per fer-ho.

Aniol Mangas, jugador Hoquei Olot: “És difícil pujar, però per mi crec que l’objectiu ha de ser pujar. Ens hem de centrar en fer bé les coses, i si som capaços d’aconseguir això per què no ho podem aconseguir?”


De totes maneres, Mangas recorda que la plantilla és molt bona més enllà de l’aportació que ell hi pugui fer. Malgrat ser el jugador amb més experiència a l’OK Lliga, recorda que Pratto, Sacrest o el seu germà Joan Mangas també han jugat en categories superiors, i que l’objectiu s’assolirà amb l’empenta de tots.

Aniol Mangas, jugador Hoquei Olot: “”Tota la gent que no ha vist hoquei em diu que aquest any pujarem fàcil. Però no. Puc ser un jugador important? Si; però si no treballem una bona base no ho aconseguirem.”

Tot i que serà el primer any de Mangas a l’equip de Nacional Catalana, ja fa temps que és coordinador esportiu del club. Considera que l’Olot fa les coses bé i va creixent poc a poc. La temporada vinent, el club comptarà amb un nou equip femení.

Aniol Mangas, jugador Hoquei Olot: “”Comptem amb 20 nenes de diferents edats, i estem content que vagin sortint nous equips femenins any rere any.”

De moment, el club segueix treballant la tecnificació dels seus jugadors abans no arribin les vacances al mes d’agost. De totes maneres, a hores d’ara desconeixen quan arrencarà la propera temporada per culpa del coronavirus.

x