La Unió Esportiva Olot fitxa a Roger Escoruela per reforçar la banda esquerra de la plantilla

La Unió Esportiva Olot ha fet oficial el tercer fitxatge d’aquest estiu. Es tracta de Roger Escoruela, a les imatges amb el número 3, futbolista mataroní que potenciarà la banda esquerra de la plantilla després de la marxa de Pep Chavarria.

Escoruela, de 24 anys, prové del Sant Andreu barceloní; només en aquesta temporada ha disputat fins a 22 partits a la Tercera Divisió. A més, el del Maresme té experiència a la Segona B, després de passar pel Real Unión d’Irún i el filial de l’Eibar, sumant més d’una cinquantena de partits a la categoria de bronze. La direcció esportiva considera que Roger Escoruela és un carriler ofensiu, i compta amb arribada, velocitat i bona sortida de pilota. El jugador afirma que formar part de l’Olot és “un somni”, després d’haver estiuejat molts anys a la Garrotxa.