La Universitat de Girona i Bellapart creen una nova càtedra sobre estructures lleugeres i vidre en l’edificació

La Universitat de Girona i l’empresa garrotxina Bellapart, especialitzada en la construcció i el disseny d’estructures singulars, col·laboren en la creació una nova càtedra sobre estructures lleugeres i vidre en l’edificació, que començarà al setembre.

La càtedra promourà la formació, la recerca i la divulgació de la tecnologia a través de la docència a la mateixa universitat o la promoció de tallers i conferències amb especialistes del sector. L’acord comporta també la creació de premis als millors treballs de fi de màster o la Beca Bellapart per a un estudiant del Màster de Materials i Estructures de la UdG. El conveni entre la universitat i la companyia garrotxina s’ha signat aquest dimarts per quatre anys renovables. Amb aquesta ja són 39 les càtedres que la Universitat de Girona té arreu del territori.

La notícia arriba un mes després del relleu a la direcció general de Bellapart Group, que ha assumit l’enginyera aeronàutica Sara Arbós, membre de la quarta generació familiar de l’empresa, que ja formava part del Departament d’Operacions.