CaixaBank obre la segona oficina Store d’Olot, la número 500 a tot l’Estat espanyol

CaixaBank ha obert aquest dijous l’oficina Store El Firal d’Olot, la segona d’aquest model a la localitat, i la número 500 a tot l’Estat. Ocupa una planta baixa al Firal Petit, així com els pisos superiors. Avui els clients han pogut conèixer les noves instal·lacions de manera individual. Les oficines store potencia  l’atenció personal i la gestió de l’autoservei, acompanyant i ajuda al client en l’ús dels caixers d’última generació situats a l’oficina.


Amb una superfície total de 870 metres quadrats i 33 professionals, a les plantes superiors s’hi troben espais de reunió i treball amb especialistes en Business, Banca Premier i Banca Privada. També s’hi traslladarà l’equip de direcció de l’Àrea de Negoci de les comarques de la Garrotxa i el Ripollès.

Cèlia Corominas, directora d’Àrea i Negoci de CaixaBank Garrotxa-Ripollès: La casuística de cada tipologia de client és molt diferent, uns poden tenir necessitats fiscals, els altres un altre tipus de necessitats. Tenim professionals molt especialitzats, amb la qual cosa crec que podem arribar molt més i donar un molt millor servei.

L’entitat ha volgut celebrar l’obertura de la nova oficina amb motiu de la celebració del Sant Jordi d’estiu, regalant 500 roses creades per la Fundació Integra, tantes com oficines Store han creat a tot l’Estat espanyol.

Cèlia Corominas, directora d’Àrea i Negoci de CaixaBank Garrotxa-Ripollès: Aquesta Store s’havia d’inaugurar la passada diada de Sant Jordi i, bé, amb tot el que ha passat amb la COVID, s’havia retardat. La inagurem avui que és el dia de Sant Jordi post-COVID. Per celebrar-ho d’alguna manera, la Fundació Integra d’Olot ens han fet unes roses molt boniques de manualitats per entregar als clients. Són 500 roses, que encaixa molt bé perquè som l’Store número 500 de CaixaBank.

L’oficina Store del Firal ha volgut fomentar la proximitat amb el client també amb imatges familiars dels atractius de l’entorn. El 2019, l’entitat va ser reconeguda com la Millor Transformació Bancària a l’Europa Occidental, el Banc més Innovador de l’Europa Occidental i millor entitat de Banca Privada del món per revistes internacionals especialitzades del sector.

x