El Campus Nan Oliveras de triatló arrenca després d’adaptar-se a les mesures de prevenció contra el coronavirus

El Campus Nan Oliveras de Triatló havia de viure enguany una edició molt especial, en complir cinc anys d’existència. I el coronavirus no ha sigut un impediment perquè els seus organitzadors puguin celebrar l’efemèride. Aquest dimecres va arrencar el campus esportiu, que s’ha hagut d’adaptar a les mesures de distanciament social que provoca el coronavirus.

Nan Oliveras, triatleta: “Tenim sort que a la Torre Malagrida d’Olot hi ha vuitanta places i en som la meitat. Mantenim les instal·lacions esportives on entrenem, i respectem la divisió de grups a l’hora d’entrenar per tal d’evitar contagis.”


Tot i que en anteriors edicions s’havia arribat als 60 participants, per garantir el compliment de la normativa enguany s’ha tancat la inscripció als 42 joves. Venen d’arreu, de diversos punts de Catalunya, Espanya i Europa, motivats per una oferta que combina l’esport amb la diversió i les relacions socials.

Sergi Del Río, participant: “Porto cinc edicions al campus i és molt divertit. M’agrada perquè em relaciono amb gent que fa el mateix esport que jo.”

El Campus es desenvoluparà a diferents espais de la Garrotxa fins el proper 26 de juliol.

x