La UE Olot compensarà el 20% del carnet de temporada als socis que mantinguin la vinculació amb el club

Els 1.250 socis de la Unió Esportiva Olot podran comptar amb una ajuda del seu club de cara a la propera temporada. L’entitat ha decidit compensar el 20% de l’import que van abonar el curs 2019/20, suspès dràsticament pel coronavirus. El club farà aquesta compensació amb tres fórmules diferents: una és deduint l’import corresponent, que pot anar dels 7 als 68 euros; la segona és canviant-ho per una subscripció a la plataforma Footters per veure els partits, i la tercera és la preferida pel mateix club:

Jordi Reyes, directiu de comunicació de la UE Olot: Seria renunciar a l’abonament a canvi de dues coses: congelar el preu del carnet per a les dues properes temporades sigui quina sigui la categoria en la que estigui la Unió Esportiva Olot, i tenir dret preferent en les places d’autobús pels desplaçaments de proximitat que haurem de fer la temporada vinent.


Per als patrocinadors i anunciants, la fórmula escollida és similar, proposant compensar el 20% als que mantinguin la seva vinculació. S’opta per la deducció, rebre l’import corresponent en entrades pel curs 2020/21, o congelar el preu de l’anunci pels dos propers cursos.

Joan Agustí, president de la UE Olot: Conscients de la importància relativa que té el futbol però sabent que hem hagut de fer un esforç important per quadrar comptes, també fem un esforç per compensar l’ajuda dels socis i patrocinadors

Per tal de poder demanar aquesta compensació, els socis tenen temps de comunicar-ho fins el proper 15 d’octubre.

Deixa un comentari