Olot millora l’amplada i la zona d’espera de quatre passos de vianants

Dos dels passos de vianants més concorreguts d’Olot estan situats a la Plaça Clarà, i els altres dos són als carrers Mulleras i Nonet Escubós. Donada la seva ubicació, molts olotins hi passen cada dia, i el consistori ha decidit millorar-los. Fa setmanes que s’havien identificat els punts, i durant aquests dies s’ha doblat l’amplada dels trams, a més d’instal·lar una nova senyalització, rebaixar-ne les voreres o col·locar pilones per evitar aparcaments indeguts segons el creuament. La voluntat és garantir l’espai de seguretat dels vianants a l’hora d’esperar i recórrer el pas, una mesura afavorida per la situació generada pel coronavirus.

Aniol Sellabona, Regidor Serveis Urbans Aj. Olot: “Es fa la millora perquè la gent pugui creuar aquest carrer de forma més segura, i garantir més bé la distància de seguretat interpersonal que hi ha d’haver a causa de la pandèmia de la COVID-19.”

Les obres finalitzaran els propers dies, i han tingut un cost de 10.500 euros.

x