Una desena de garrotxins participen als controls d’atletisme d’Olot

Esther Guerrero va ser l’atleta més destacada de la vuitantena d’esportistes que van participar al control d’Olot del passat dimarts, que va comptar amb presència de corredors locals. En concret, hi van prendre part onze garrotxins: Amiru Barbero, Sira Njai i Júlia Roca, del Club Atletisme Olot-Terra de Volcans, van participar als 100 metres llisos, i representant el mateix club Víctor Escapa i Josep Maria Girona van córrer la distància dels 300. En aquesta mateixa distància, es va produir un dels resultats més destacats de la jornada: la marca de Laura Hernández, de la secció d’atletisme del Barça, que va completar els 300 metres llisos amb un temps de 40 segons i 49 centèsimes, mig segon més ràpid que el seu anterior registre oficial més immediat de la federació espanyola, del desembre del 2018. En la distància dels 1.000 metres, hi van participar dos atletes del Club Natació Olot, Niol Roig i Màrius Luke (aquest darrer guanyador de la Final C), i dos del Terra de Volcans, Estefan Roca i Lluc Casal. Precisament, Casal va guanyar la final B, amb un temps de 2 minuts, 41 segons i 4 centèsimes.

Lluc Casal, Club Atletisme Olot Terra de Volcans: “Depèn de la marca que es faci intentaré anar als campionats de pista a l’aire lliure.”

A la distància de 5.000 metres hi va participar Albert Reixach, també del Terra de Volcans. El proper dimecres 29 tindrà lloc la segona sessió de control que es disputarà a les pistes d’atletisme d’Olot.

x