Les Preses celebra el Sant Jordi d’estiu amb una tarda cultural i la presentació del llibre d’Anna M. Vila

Les Preses va viure una tarda cultural aquest dijous, amb motiu del Sant Jordi d’estiu. Anna Maria Vila va presentar a la sala de plens del consistori el llibre Retalls de vides, un recull de relats i microrrelats acompanyats de les il·lustracions de Josep Maria Cros, que no es va poder presentar el 23 d’abril.

Anna Maria Vila, autora ‘Retalls de vides’: És un llibre amb 40 relats o microrrelats, d’una, dues o tres pàgines. Sobre els sentiments, sobre la vida. Cada relat va acompanyat d’una il·lustració del meu marit.

La presentació va anar seguida d’un espectacle familiar amb els contes d’Alquímia musical i l’entrega de premis del 12è Concurs de Relats Curts i el Concurs de Cartells de la Festa del Roser, que es van veure afectats per les restriccions de l’emergència sanitària.

En aquesta ocasió, les mesures de prevenció de la COVID-19 han fet possible la celebració de diversos actes de suport a la literatura, que també han fet visible el talent dels presencs i presenques.