La música flamenca de Mario Mas i Jordi Fornells tanca l’exposició de Xavier de Torres ‘Crear és respirar’

L’exposició de Xavier de Torres ‘Crear és respirar’ va arribar al seu punt final dissabte amb el concert “Cants sense clau per danses ibèriques” de Mario Mas i Jordi Fornells. La música flamenca d’aquests artistes va servir com a acte de cloenda d’una exposició que ha estat present des del 25 de gener al Museu de la Garrotxa. Els dos músics van interpretar peces de música flamenca inspirades en algunes de les obres de De Torres que s’han mostrat a l’exposició.

Montse Mallol, directora dels Museus d’Olot: L’artista va expressar la voluntat i el seu desig de poder celebrar d’una manera festiva l’acte de cloenda i el fet que hàgim pogut allargar l’exposició fins al 26 de juliol. Fan un tipus de música de ‘cante junto’ flamenc que va molt d’acord amb una part de la col·lecció de les peces de pintura de creació d’en Xavier.

Xavier de Torres, autor de l’exposició ‘Crear és respirar’: Són amics, però també són grans músics. Estan aquí aportant, han vingut completament de franc a donar suport a aquesta exposició i a donar-me suport a mi. Jo estic molt content, perquè fan una cosa molt interessant.


Xavier de Torres va valorar positivament els comentaris rebuts fins ara i va mostrar la seva satisfacció per la trajectòria de l’exposició.

Xavier de Torres, autor de l’exposició ‘Crear és respirar’: Penso que hi ha gent que li ha sobtat, perquè no esperava veure aquest estil d’art, amb el bassal, conjuntament amb la pintura. Penso que ha estat molt interessant. Tenien cosa a veure, perquè hi ha 208 peces o obres. Era una exposició plena. Penso que la gent ha gaudit. Jo estic bastant content.

x