La segona edició del Campus de la Vall d’en Bas finalitza amb 68 participants, el triple que a la primera

Les segones jornades de tecnificació de futbol de La Vall d’en Bas van concloure divendres amb un total de 68 participants. Un increment de 48 participants respecte a la primera edició. Els organitzadors van explicar que van decidir tirar endavant les jornades, malgrat les exigències sanitàries que havien de complir.

Isabel Catalina ‘Kata’, organitzadora de les jornades: Vam començar l’any passat fent un campus reduït, només al matí. Vam tenir uns 20 nens i nenes i ens va anar molt bé. Com que hi havia molta feina amb tot això del coronavirus, vam decidir que hi hagués alguns pares o voluntaris que ens poguessin ajudar. Hem tingut la col·laboració de tres o quatre pares i així hem tirat el campus endavant.

 

Jordi Vilalta, organitzador de les jornades: Cada matí el que fem quan els nens entren és un registre de temperatura. Un cop són a dins, cada un dels nens que han entrat van al seu grup de convivència, que el porta cada un dels monitors.


Les jornades es van dividir en dues parts diferenciades: la part de tecnificació al matí i a la tarda, partits de tota mena. L’Arau i la Coral van afirmar que l’any que ve repetiran sense cap dubte.

Arau Ventura, participant: A mi m’ha agradat molt que tot i que les circumstàncies no poguéssim anar a la piscina, hem pogut fer moltes coses i ha sigut molt divertit.

 

Coral Ruiz, participant: M’ha agradat molt a les tardes, perquè fèiem partits. M’ha agradat molt, perquè amb els equips que han fet els monitors m’ho he passat molt bé quan estàvem fent els partits. No deixaré mai el futbol.

 

Jordi Boix, monitor: A nivell esportiu, l’únic que ha canviat és que hem hagut de separar els grups per edats, hem hagut de vigilar que els grups no es barregessin i hem hagut d’adequar els exercicis en funció del número de jugadors que teníem.

Deixa un comentari