La Segona Catalana de futbol arrencarà el cap de setmana del 4 d’octubre

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari de competició de Segona Catalana, en una temporada on hi haurà subgrups de les categories per l’augment d’equips a la divisió al no produir-se descensos pel coronavirus.


Així, els equips garrotxins han quedat enquadrats en el subgrup 1A. La lliga arrencarà el 4 d’octubre, amb un derbi entre el Sant Jaume de Llierca i el Besalú. El Besalú també serà el visitant en el segon dels derbis, al camp del Bosc de Tosca a la tercera jornada. Finalment, Sant Jaume i Bosc de Tosca s’enfrontaran a la cinquena jornada, en la primera volta de la competició.

En aquesta fase, que s’allargarà fins el 14 de febrer, es disputaran divuit partits; els quatre primers classificats lluitaran per l’ascens contra els quatre procedents de l’altre subgrup, i la resta hauran de disputar-se la permanència a la Segona Catalana.

Deixa un comentari