Aïllen dos monitors i 10 infants després de detectar un cas de coronavirus a l’Estiu Riu d’Olot

Un positiu per coronavirus detectat en un monitor d’un grup d’activitats del casal d’Estiu Riu a l’escola Pla de Dalt d’Olot ha obligat a aïllar-lo al domicili per prevenció tant a ell com als 10 nens i nenes del grup que tenia assignat, així com també el monitor de suport. Ara, Salut realitzarà el seguiment de cada cas.


Aquest dimarts al matí, a l’escola Pla de Dalt continuava l’activitat amb totes les mesures de seguretat pertinents, com s’assegura que s’han realitzat des de l’inici del casal. Els nens i nenes accedeixen al recinte amb mascareta per diferents portes i se’ls mesura la temperatura corporal. Se’ls reparteix en grups de 10 amb dos monitors per grup sense permetre el contacte entre grups. Així ho ha constatat l’Ajuntament d’Olot en un comunicat, on lamenta que el monitor hagi donat positiu per coronavirus tot i seguir les indicacions de prevenció i seguretat en l’organització de les activitats.

El cas es va conèixer aquest dilluns. L’Ajuntament d’Olot va procedir a informar a l’Agència de Salut Pública de la Generalitat, així com a les famílies dels afectades. Després, es confirmava el resultat de les proves. Aquest any, seguint les directrius de les administracions competents, l’Estiu Riu d’Olot s’havia organitzat en grups de 10 nens i nenes, no permetent el contacte entre ells. Aquesta mesura, segons ha explicat l’Ajuntament d’Olot, ha facilitat les mesures d’aïllament del grup un cop conegut el cas.

  • Segons l ajuntament d Olot no tenen contacte amb els altres grups i es segueixen les directrius establertes. Haig de dir que no es veritat… Ja qué per conensar el monitor afectat está a l entrada reven tots els alumnos de P4 juntament amb altres monitors. Aixi tinguen contacte no nomes amb aquesta grupo de 10 nens, sino amb tot P4!
    Sento si el meu comentari afecta a altres persones pero vull que es sapiga que la noticia no es del tot correcte. Poso en dubte els procediments i perquè aixi els altres pares puguin estar al cas i que fagin el que creguin mes convenient per a la seguretat dels seus fills!

Deixa un comentari