La Policia Municipal d’Olot deté tres homes relacionats amb intents de robatori en domicilis i vehicles de la ciutat

L’ajuntament d’Olot ha informat avui de tres detencions relacionades amb intents de robatori a la ciutat. Dissabte, la Policia Municipal va detenir dos homes de 29 i 37 anys residents a Olot, com a pressumptes autors de robatoris a l’interior de dos vehicles, danys en un altre automòbil i temptativa de robatori en un comerç de la ciutat.

Va ser un veí qui va alertar la policia dissabte a la nit, quan dos homes estaven intentant obrir un cotxe estacionat al carrer Closells d’Olot. Els agents es van desplaçar al lloc dels fets i van localitzar els pressumptes autors al carrer Pou del Glaç, davant d’un comerç. En l’escorcoll als dos homes, la policia va localitzar diversos objectes pressumptament robats, i també diverses eines que haurien servit per forçar la botiga davant la qual van ser detinguts.

Aquest dilluns, el jutge va deixar en llibertat els dos homes, després de passar a disposició judicial diumenge. El mateix dia, la Policia Municipal d’Olot també va detenir un altre home que va ser enxampat in fraganti mentre forçava una finestra en un habitatge del carrer Roser d’Olot. Es tracta d’un jove de 23 anys, resident a Olot, que ha quedat en llibertat aquest dilluns per segona vegada després d’uns fets similars.