L’organització de l’Ésdansa insisteix en la importància de la reserva prèvia de localitats per assistir als espectacles

Al web www.esdansa.cat ja es poden comprar les entrades per als quatre espectacles de pagament de la propera edició del festival de dansa d’arrel tradicional, que tindrà lloc del  20 al 23 d’agost a les Preses. Aquest dilluns, l’organització també s’ha habilitat el sistema de reserva prèvia de localitats pels espectacles gratuïts, que serà clau per evitar possibles contagis de coronavirus.

Roger Casalprim, director Esbart Marboleny: Aquest any és molt important que hi hagi la reserva prèvia per poder fer la traçabilitat de contactes i donar seguretat al públic, per això aquest any insistim molt que tothom ho faci.


Des del 15 de juliol fins a exhaurir places, estan obertes les inscripcions per participar als tallers del Campus Ésdansa’T, que s’han hagut de repensar a causa de la COVID-19.

Núria Feixas, Directora Festival Ésdansa: Amb els joves i els adults ho farem de manera presencial però hem adaptat els tallers perquè es puguin fer de manera individual, que no ens haguem d’agafar de les mans. El que hem fet amb els nens és fer-los en format online, cada matí de dilluns a divendres els nens rebran una petita càpsula dinàmica.

A partir de l’1 d’agost es podrà formalitzar la inscripció pels tallers Ésdansa’t d’un sol dia o al que es farà dissabte.