El Barça es prepara per a la Champions Femenina al Centre d’entrenament de RoyalVerd de la Vall d’en Bas

El Barça femení ha tornat a confiar en les instal·lacions de RoyalVerd per tercer any consecutiu, i en aquesta ocasió ho fa per preparar la Champions tal i com ha estat dissenyada aquesta temporada, una final a vuit que es disputarà a finals d’agost al País Basc.

Enguany, amb la crisi del coronavirus, l’Al-Saat de Qatar, comandat per Xavi Hernández, no ha pogut viatjar fins a la Vall d’en Bas, tot i que ja havia concertat la seva visita. Sí ho faran properament, els equips juvenils del Barça. Tot i patir les conseqüències econòmiques de la pandèmia, RoyalVerd ha seguit fent esforços per produir més gespa als terrenys de joc i ampliar el centre d’entrenament amb dos nous camps per permetre, fins i tot, la simultaneïtat d’estades per part de diversos equips.

L’empresa també s’ha estat preparant per mantenir allunyat el virus, tant del centre de treball com als terrenys de joc. El personal de RoyalVerd es fa proves PCR cada setmana abans la preparació de cada partit.