El campus esportiu del Club Tennis Olot esgota les inscripcions de tot el mes de juliol

Nens i nenes a l’aigua, o fent esport: són alguns dels trets característics de qualsevol campus esportiu en un estiu, com el que es desenvolupa al Club Tennis Olot.

El seu punt fort és el tennis, com és evident, però això no impedeix que es desenvolupin nombroses activitats durant el seu funcionament.

Ignasi Vila, director del Club Tennis Olot: “A l’estiu introduïm el curset de natació, multiesportives, i activitats al Parc Nou. Fem activitats diverses amb el punt fort del tennis i la piscina.”

Les activitats s’han pogut mantenir, malgrat la normativa que han d’aplicar per evitar nous contagis de coronavirus. Al campus han hagut d’implementar com a tot arreu l’ús del gel hidroalcohòlic, fer funcionar els grups de forma dividida i amb un màxim de participants, o a més fer entrades esglaonades per diferents punts a les instal·lacions. També han hagut de resoldre la convivència entre els usuaris habituals del club i els nens participants del campus.

Ignasi Vila, director del Club Tennis Olot: “Hi han hagut zones restringides, i hem posat fins i tot una carpa per evitar que els nens hagin de fer servir el vestuari.”

Des del club es mostren satisfets de l’acceptació que ha tingut el campus. Aquesta setmana hi han participat 90 nens i nenes.

Ignasi Vila, director del Club Tennis Olot: “Aquest és el nostre màxim: hi hem arribat a quatre de les setmanes que ja tenim fetes. Estem molt satisfets.”

Les inscripcions al campus esportiu del Club Tennis Olot es duen a terme setmana rere setmana, i s’allargarà fins el setembre.