La biblioteca d’Olot torna a obrir al públic sense cita prèvia

A partir d’aquesta setmana, l’ambient de la biblioteca Marià Vayreda d’Olot comença a assemblar-se una mica més al d’abans de la pandèmia.

Des de dilluns, però, el públic ja pot accedir amb normalitat a les sales de consulta, sense haver de demanar cita prèvia, com ha passat durant l’últim mes. Això sí, és obligatori portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar i mantenir les distàncies de seguretat amb la resta d’usuaris.

A més d’agafar llibres, es pot accedir a la col·lecció de CD’s, DVDs i documents de la biblioteca. Tot el material que es retorni passarà per un període de quarantena abans de tornar-se a utilitzar, com ja es va instaurar en les primeres fases d’obertura. En aquesta nova etapa tornen a estar operatives les sales d’estudi i la bústia de retorn de préstec a l’exterior de l’edifici.

Amb aquests nous protocols, aquells que vulguin tornar a passejar-hi a la recerca d’una bona lectura ja poden fer-ho en l’horari habitual de l’estiu: dilluns a divendres de les 9.30 a les 13.30 i de 16 a 20.30.