L’Ajuntament d’Olot desenvoluparà el pla de mobilitat de l’entorn de l’Espai Cràter en paral·lel a l’execució de l’obra

Les obres transcorren sota terminis i sense incidents, i l’Ajuntament no s’ha de seguir preocupant pel termini d’execució. El fons europeu FEDER ha allargat el termini de requeriment de l’execució a causa de la pandèmia de la COVID.

Aquests dies les excavacions per fer els pous de geotèrmia, tot i que profundes, tampoc no han trobat obstacles. L’obra ha d’estar enllestida a l’estiu del 2021. Paral·lelament a l’execució dels treballs, l’Ajuntament desenvoluparà el pla de mobilitat a l’entorn de l’equipament.

El darrer ple municipal va aprovar sol·licitar un préstec d’1,5 milions d’euros per avançar l’ajuda que ha de venir del fons FEDER. La proposta va ser aprovada amb els vots favorables de Junts Per Catalunya, al govern, i el PSC, i els vots contraris d’Esquerra i la CUP.

x