ERC Olot demana que es doti amb finançament la futura Oficina de Reactivació Econòmica de la Garrotxa

Al darrer ple municipal, l’Ajuntament d’Olot va aprovar demanar un préstec d’1 milió i mig d’euros que servirà per avançar l’aportació dels fons europeus FEDER a l’obra de l’Espai Cràter. Esquerra Republicana de Catalunya a Olot va votar en contra de la proposta, perquè considera que compromet la capacitat d’endeutament del consistori. Els republicans creuen que el context economico-social ha evidenciat que els ciutadans tenen altres prioritats i demanen que es doti pressupostàriament l’Oficina de Reactivació Econòmica de la Garrotxa, que s’acaba de crear.

Yolanda Suescun, Regidora ERC Olot: Aquesta situació ens lliga molt més de mans, el que demanaríem a l’equip de govern és que prengui mesures i doti de recursos l’Oficina de Reactivació.


Per Esquerra Republicana, la primera font d’ingressos d’aquest servei hauria de ser el romanent positiu del consistori, que l’estat manté bloquejat. L’Oficina de Reactivació Econòmica de la Garrotxa es posarà en marxa al setembre, però segons Esquerra encara no s’ha concretat prou com es finançarà.

 

x