Mirna Vilasís i Xavi Múrcia obren aquest diumenge el cicle de concerts al Parc Nou d’Olot

El cicle Música al Parc torna aquest cap de setmana al Parc Nou d’Olot.Tots els diumenges d’agost, a dos quarts de set del vespre, s’han programat concerts en aquest espai bucòlic de la ciutat, que aniran a càrrec d’artistes garrotxins. El cicle d’enguany també estarà marcat per les mesures preventives del coronavirus: És obligatori portar mascareta, i tot i que les actuacions són gratuïtes, cal reservar plaça prèviament al web olotcultura.cat. Els primers en actuar, aquest diumenge 2 d’agost, seran els músics d’Argelaguer Xavi Múrcia i Mirna Vilasís, que sota el títol ‘Sumar-hi’ repassaran els seus trenta anys de trajectòria artística, marcats per la música tradicional, la cançó d’autor i la poesia.