Olot ja ha destinat 882.000 euros en ajuts econòmics per a pal·liar els efectes de la COVID-19

Els ajuts Olot 500 ja han estat abonats al 90% dels sol·licitants aprovats. L’Ajuntament d’Olot ha acceptat 368 peticions, i està analitzant nou sol·licituds més per tal d’acreditar si compleixen les bases de la convocatòria, mentre que se n’han denegat 41. Es tracta d’una de les accions més importants de les mesures econòmiques i socials per revertir els efectes derivats del coronavirus adoptades per la ciutat, que ha destinat ja 184.000 euros en aquesta línia directa a autònoms i emprenedors.

Estanis Vayreda, regidor de promoció Ajuntament d’Olot: “Totes les persones que han complert tindrien coberta tota l’ajuda dels 500 euros.”


De moment, l’import total dels ajuts olotins destinats a pal·liar la crisi provocada per la pandèmia ja supera els 882.000 euros. És probable que la quantitat s’hagi d’incrementar.

Estanis Vayreda, regidor de promoció Ajuntament d’Olot: “No descartem plantejar alguna altra ajuda en algun sector molt concret. Se’ns ha aproximat gent del sector serveis que ho està passant molt malament.”

A la darrera Junta de Govern Local, també s’ha aprovat un conveni de col·laboració del consistori amb la Creu Roja per aportar 66.000 euros en programes benèfics de l’entitat social.