Restableixen la circulació als túnels de Bracons després de 9 hores tallats al trànsit a causa d’un accident múltiple

A les 2 de la matinada els serveis d’emergència han permès el restabliment del trànsit als túnels de Bracons, després que ahir sobre les 5 de la tarda diversos vehicles col·lidissin de manera encadenada a l’altura de Sant Pere de Torelló. L’accident va provocar alguns ferits de diversa consideració i la dispersió dels productes alimentaris que transportava un dels dos camions implicats a l’interior d’un dels túnels.

Els fets van tenir lloc prop de les 5 de la tarda d’aquest dimecres, al quilòmetre 67 de la via. s’hi van veure implicats diversos vehicles, entre ells dos camions, un de frigorífic i una grua que transportava un altre vehicle. En la topada, un dels dos camions va perdre la càrrega, fet que va complicar les tasques de neteja de la via durant hores.

L’accident també va provocar diversos ferits, un d’ells en estat greu segons va informar el Servei Català de Trànsit a través de les xarxes socials. Els Mossos d’Esquadra van informar que dos dels ferits havien estat traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona.