El CPA Olot finalitza el casal d’estiu i enceta tres setmanes de vacances abans de reprendre els entrenaments

La pandèmia de coronavirus ha aturat la competició, però no la vessant social de les entitats esportives. El Club Patinatge Artístic Olot ha seguit organitzant el seu casal d’estiu la pista del pavelló nou del Pla de Llacs, que ha hagut d’adaptar al context actual.

Maria Regueiro, monitora i patinadora CPA Olot:  Hem fet grups més petits, respectant distàncies en tot el que podíem, entrenant amb mascareta, i això.


 Al voltant de 17 nenes per setmana han participat al casal del CPA, que combina el lleure amb la possibilitat d’introduïr-se en el patinatge, en un club de referència.

Maria Regueiro, monitora i patinadora CPA Olot: Hi ha nenes que ja estan apuntades al club i d’altres que comencen ara i si els hi agrada al setembre s’apunten. És agafar rodatge i també passar-ho bé, hem fet diferents activitats, jocs d’aigua…

El final del casal aquest divendres suposa l’inici d’unes setmanes de vacances per les patinadores del club. Les noies del primer equip reprendran els entrenaments a finals d’agost, amb la previsió d’arrancar la temporada al gener.