L’exalcalde de Sant Feliu de Pallerols Joan Casas deixa l’acta de regidor

Un dels assistents a l’acte d’aquest dijous a Sant Iscle va ser l’exalcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas. El mateix vespre, l’exbatlle comunicava a través de les xarxes socials que deixava l’acta de regidor després de gairebé 30 anys al consistori. A la carta que ha fet pública, Casas explica que les seves responsabilitats actuals li impedeixen dedicar el temps que es mereix el seu municipi, i demana disculpes si en la seva gestió com a alcalde va prejudicar algun veí de Sant Feliu. Recordem que en aquests moments Casas formava part del grup independent Connectats per Sant Feliu, a l’oposició. L’exalcalde està a l’espera de la sentència del Jutjat d’Olot sobre un pressumpte delicte urbanístic en les obres del Pla de Bastons del municipi.

x