Els alumnes de La Quarta Paret representen Mamma Mia davant més d’un centenar de persones al parc de Pequín

Els alumnes de l’escola d’arts escèniques La Quarta Paret van representar divendres a la tarda la funció Mamma Mia. La ubicació, ideal. El parc de Pequín es va omplir de més d’un centenar de persones per apreciar el treball que el grup va desenvolupar durant un mes.

Jordi Massegur, director de La Quarta Paret: Aquest estiu vam proposar de fer aquests tallers tan interactius amb alumnes infantils i juvenils. Avui acabem amb aquest grup de Mamma Mia, que és el grup juvenil. Ha sigut una experiència diferent amb el tema de la covid, però la veritat és que ha sigut una experiència molt gratificant.

Els alumnes també van valorar el mes treballat com una experiència única i molt enriquidora.

Alba Cels, alumne: Poder treballar aquest musical i que ens donessin l’oportunitat de treballar un musical com Mamma Mia, que és un musical molt interessant i de gran producció, ens ha agradat molt.

Agnès de Bolòs, alumne: Personalment, era el primer cop que venia aquí a ‘La Quarta Paret’, a aquest taller de l’estiu, i m’ha fet molta il·lusió, perquè sempre he fet teatre, però mai havia fet cap musical.

El director de l’escola també va explicar la importància de seguir pas a pas totes les recomanacions per evitar contagis.

Jordi Massegur, director de La Quarta Paret: Tot el que ens demanaven ho hem fet, perquè s’ha de fer així i treballem amb menors d’edat i és molt important. Els espectacles, també. Ho fem tot a l’aire lliure, potenciant les separacions i que tothom porti mascareta. Durant les classes, també. Sempre que es pugui, amb la mascareta.

Una tarda que de ben segur tant la direcció com els alumnes no oblidaran en molt de temps.

Deixa un comentari