Detenen un home per entrar a robar en un domicili a Olot i un altre a Camprodon

Els Mossos d’Esquadra van practicar diverses detencions a un home veí d’Olot entre els dies 25 i 30 de juliol per entrar a robar dins de dos domicilis, un a Olot i un altre a Camprodon.

La primera va passar el dia 25 a Olot quan van enxampar-lo a dins d’una casa amb una motxilla plena d’objectes de valor. Més tard, van saber que s’havia perpetrat un robatori amb força a un pis de Camprodon i el 30 de juliol es va detenir el mateix jove per aquest robatori. Per altra banda, el 28 de juliol el mateix lladre va trencar el vidre d’un turisme estacionat a un carrer d’Olot. Finalment, la nit del 29 de juliol la Policia Local d’Olot va detenir-lo per un delicte de trencament de condemna i els Mossos també van arrestar-lo per un segon trencament de condemna. El detingut haurà de passar novament a disposició del jutjat competent per la resta de delictes que se li imputen.

x