Els equips garrotxins de Tercera Catalana passen a competir en el grup 18è per la reformulació de la categoria

La Garrotxa, el Pla de l’Estany, i una petita part de la Selva i el Gironès ha quedat enquadrat en el mateix grup de la Tercera Catalana que competirà el proper curs. És el resultat de la reformulació d’equips que ha tingut la categoria, i que ha obligat a la creació d’un nou grup per a aquesta propera temporada, el 18è, on precisament competiran els equips garrotxins.

La lliga arrencarà el proper 4 d’octubre, i ho farà ja amb un derbi garrotxí entre Les Planes i el Garrotxa, nou equip de la divisió. Per a aquesta temporada, hi ha previst només 1 lloc d’ascens, i malgrat que no està definit es parla de fer baixar els últims i els dos pitjors penúltims dels grups gironins.

Jordi Bonet, Delegat Gironí FCF: “Podrien haver-hi ascensos en cas que no hi hagi molts descensos d’equips catalans en categories superiors. És important no donar el campionat per perdut.”

Hi ha set equips comarcals que competiran en aquest grup 18è de la Tercera Catalana: són el Sant Roc, el Sant Privat, Les Planes, el Garrotxa, l’Hostoles, Les Preses i el Santa Pau.