Modifiquen els subgrups de Segona Catalana de futbol, que passen a tenir onze equips

Canvi a la Segona Catalana de futbol: la Federació ha reformulat de nou els grups, que passen ara a ser d’onze equips en la seva primera fase de competició. Divendres va tenir lloc l’anunci de l’ens federatiu, que en el grup gironí ha ampliat el número de clubs participants fins als 22, amb la incorporació del Malgrat i el Tordera.

El subgrup on participen el Bosc de Tosca, el Besalú i el Sant Jaume de Llierca comptarà així amb el Can Gibert, i cada equip es veurà obligat a descansar una jornada per volta. Així, també es modifiquen les dates dels derbis garrotxins. A més, només els tres primers competiran pels ascensos i els altres vuit ho faran pels sis descensos de categoria previstos en la segona fase.

Jordi Bonet, vicepresident FCF: “Intentem ser positius: comportarà que cada equip s’haurà de centrar exclusivament a cada partit.”

x