Prop d’una quarantena de vehicles amb els vidres trencats a la Ronda Fluvià d’Olot

Aquest dilluns al matí prop d’una quarantena de vehicles que es trobaven aparcats a la Ronda Fluvià, a l’alçada de Tallers Sacrest, i fins la Ronda Paraires,  van aparèixer amb els vidres de les finestres trencats i l’interior regirat. Segons els agents dels Mossos d’Esquadra, que s’estan fent càrrec de la investigació, consten 38 denúncies.

Alguns veïns han mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials demanant l’actuació de la Policia Municipal, ja que és una situació que fa un temps que es repeteix en aquesta mateixa zona.

 

  • Falla la policía local, falla la integració dels immigrants, falla la justícia, i fallen els periodistes que no posen noms i cognoms als delinqüents reincidents. Un poble tant bonic i que es convertirà en un banllieu de Paris. Tot per la cobdícia de uns pocs mil.lionaris a qui mai trencaran els vidres del cotxe.

Deixa un comentari