El CF Vall d’en Bas estrenarà dos nous equips femenins la propera temporada

Fa anys que el Club de Futbol Vall d’en Bas treballa per convertir-se en un dels equips amb més conjunts de la comarca, i mica en mica va ampliant la seva base. Una mostra són els dos nous equips femenins que tindrà l’entitat la propera temporada, al sumar un nou aleví i un cadet juvenil que competiran en les lligues de la Federació Catalana de Futbol. Pels coordinadors esportius, l’ampliació dels equips correspon a la feina duta a terme durant anys en el sector.

Isabel Catalina ‘Kata’, coordinadora CF Vall d’en Bas: “Crec que és el bon treball que fem al club, que ja farà sis anys que hi treballem. Que l’infantil femení hagi guanyat la lliga també afavoreix que les nenes tinguin més tendència a venir cap aquí.”

Després d’anys essent un dels clubs referents del futbol femení a Girona, el Vall d’en Bas va viure una davallada ara fa tres temporades de la que es va refent ràpidament per tornar a esdevenir com un dels equips més importants de la zona per l’esport femení.