La Unió Esportiva Olot provarà la gespa que s’utilitzarà al Mundial de Qatar

Una gespa de màxim nivell per a competir a la Segona B: Royalverd ha sembrat de nou la superfície de joc de l’Estadi Municipal, i hi aplicarà una herba pionera.

Es tracta de la gespa bermuda, que l’empresa garrotxina preveu que sigui la mateixa amb la que es disputarà el Mundial de Qatar. Això també representa un canvi de l’espècie d’herba que tindrà el terreny de joc.

Eudald Morera, Director General de Royalverd: “Té unes condicions diferents: abans era una gespa d’hivern sembrada en condicions de fred, i ara és una gespa d’estiu d’altes temperatures que farem conviure amb la gespa d’hivern al llarg de l’any.”

Aquestes característiques provocaran que durant unes setmanes a l’octubre i al novembre la gespa no es vegi amb la seva millor aparença, a ulls de l’espectador, però segons l’empresa afavorirà el joc de l’equip.

Eudald Morera, Director General de Royalverd: “Visualment no es veurà bé durant un temps: ja ho avisem. Però a canvi tindrem una gespa on els jugadors podran jugar a una velocitat ràpida, que segarem a 15 centímetres, quan normalment es fa a 25. Serà una gespa ràpida, de velocitat.”

Segons Royalverd, la gespa estarà a punt amb l’inici de la nova temporada de Segona B, que podria arrencar a finals de setembre.

x