RCR Arquitectes finalitza el Summer Workshop 2020 amb èxit en la seva edició online

Amb una conferència a càrrec de l’actor Pep Gatell sobre el camuflatge arquitectònic i una altra a càrrec de Miquel Molins, president de la fundació Banc Sabadell, RCR arquitectes ha finalitzat el Summer Workshop 2020, l’aula tallers d’estiu, en la seva edició online a causa de la crisi del coronavirus.

En aquesta edició, s’han deixat de banda les disciplines d’escenografia i dansa per centrar-se en arquitectura i fotografia. Els participants han estat menys per aquest motiu, tot i que procedents de tot el món, com és habitual.

Andrea Buchner, Imulsora cultural Fundació RCR Bunka: Hem tingut unes preinscripcions que ens han dit que seguia sent molt interessant per tot el món com treballa RCR.

Rafael Aranda, RCR Arquitectes: El fet de fer-ho online, així com els altres anys els grups eren de 12 persones, aquest any vam decidit que 3 persones que estan separades en el món, es posessin en contacte entre elles per fer un projecte.

Aquest any, algunes de les activitats proposades poden tenir aplicació en l’ambiciós projecte que RCR té a La Vila, a la Vall de Bianya.

Eduardo Bonito, María Langarita, Ivan Pintor o William Curtis són alguns dels ponents que han participat al Open RCR, el programa obert en l’edició d’enguany.

Andrea Buchner, Imulsora cultural Fundació RCR Bunka: Hem tingut onze xerrades i també tenim el programa de ‘matèria bosc’ que és una selecció de videoart. Això fa una programació molt complerta.