El davanter Uri Santos i el migcampista Ramon Masó tornen a la Garrotxa i fitxen pel Bosc de Tosca

El davanter Uri Santos i el migcampista Ramon Masó són dos dels jugadors garrotxins que han acumulat més minuts els darrers anys en categories destacades del futbol, debutant a Primera Divisió i competint sobretot a la Segona B; després d’una temporada junts al Tona, el curs vinent tornaran a jugar en un mateix equip, però al Bosc de Tosca. Els dos són considerats reforços de rellevància pel club de Les Preses.

Albert Danés, coordinador esportiu CEF Bosc de Tosca: “Uri Santos i Ramon Masó són dos jugadors amb experiència al món del futbol i que tenen ganes de jugar prop de casa. Tenim la sort que han escollit Bosc de Tosca per donar-nos un cop de mà i afrontar amb garanties la propera temporada.”

El Bosc de Tosca també ha incorporat a Arnau Davesa, que fa el salt al primer equip del juvenil, que juga per banda i és de caire ofensiu. Amb les tres incorporacions, el Bosc de Tosca dóna gairebé la plantilla per tancada, després de la marxa d’Alejandro i Felipe Gaitán

Albert Danés, coordinador esportiu CEF Bosc de Tosca: “Tenim una plantilla on la gran majoria continua, complint amb l’objectiu que volíem de mantenir el 90% dels jugadors.”

Precisament la incorporació d’Uri Santos coincideix amb la seva entrada com a director metodològic del club.