El primer equip femení de la Unió Esportiva Olot arrencarà la lliga el proper 4 d’octubre

El primer equip femení de la Unió Esportiva Olot ja sap el seu pla de competició. El club, que encara el primer any amb Adrià Ortega com a nou coordinador després de la marxa de Moi Dubé, arrencarà la lliga el proper 4 d’octubre amb una visita complicada al Seagull B de Badalona, que va finalitzar el campionat en tercera posició.

Enguany, la Primera Divisió on competeix l’Olot consta de divuit equips, dos més que la temporada passada, pel fet de no haver-se produït descensos per la situació provocada pel coronavirus. De cara al proper curs, les olotines ja han renovat a una quinzena de jugadores, a més de fitxar a Nicol Ribas, olotina procedent del Ripoll.

La plantilla estarà dirigida per un nou entrenador: Albert Casadevall, que havia treballat en clubs com el Sant Gregori o el Figueres.

El darrer curs, les olotines havien quedat a la cinquena posició, lluitant per ocupar llocs de privilegi a la part alta de la categoria.