La concept store NO·RES es trasllada a un local més gran al carrer Sant Rafel d’Olot

Joan Jordana, NO·RES Olot:  Concept Store és un tipus d’establiment on la gent troba productes de disseny, productes singulars, que no troba en cap més botiga.

El disseny i la originalitat marquen la diferència en una de les botigues més singulars de la ciutat d’Olot, el No-Res. Es defineixen com una ‘concept-store’ perquè hi conviuen tot tipus de productes de disseny, des de motxilles i complements a articles de decoració. Aquest estiu la botiga ha canviat d’ubicació, cap a un local més gran situat al Carrer Sant Rafel.

Joan Jordana, NO·RES Olot:  Es va decidir fer el canvi no pas per la ubicació, perquè a la Plaça Major estàvem molt contents, però estem descobrint que el carrer té molt de pas de públic. En aquest local hi cap més gent, més producte, i això per nosaltres és molt important.

 Les possibilitats d’espai el nou local permetran al NO-Res ampliar el ventall de productes que s’hi poden trobar, i explorar noves línies de cara al futur.

Joan Jordana, NO·RES Olot:  És molt aviat perquè la gent pugui apreciar un canvi però volem incorporar nous productes de la llar, de canalla, aprofitar que estem en un local tres vegades més gran per poder-lo exprimir al màxim i poder oferir productes diferents.

El NO.Res és un dels primers comerços de proximitat que ha obert després de la crisi de la COVID. Tot i les dificultats del moment, ja està notant la bona rebuda dels garrotxins.

Deixa un comentari