L’àrea recreativa d’Els Pins a la Vall d’en Bas acull entrenaments de bicitrial

Aquest dimecres, Martí Vayreda, subcampió d’Espanya de bici trial, i Sergi Llongueras, campió del món al Mundial de Chengdu  a la Xina, van estar entrenant a la Vall d’en Bas, concretament a  l’àrea recreativa d’Els Pins de Sant Privat d’en Bas.

Martí Vayreda, biker: He quedat amb el campió del món actual, en Sergi Llongueras, i hem quedat aquí per fer un entrenament. És un lloc molt maco on hi vinc a entrenar sovint, i així coneix el terreny de la Garrotxa.

El jove olotí, assegura que l’Ajuntament de la vall ha posat totes les facilitats possibles perquè puguin entrenar a la zona, ja que el consistori va decidir, a principis del mes passat, restringir la zona durant els mesos d’estiu.

Martí Vayreda, biker: Vaig parlar amb l’ajuntament i vam fer uns tràmits i tot molt bé. S’agraeix molt que ens ajudin en tot això de l’esport, que ho entenguin i ens deixin venir.

I es que les competicions de bici trial, com moltes altres disciplines esportives, han quedat aturades per la crisi sanitària de la COVID-19 i totes les competicions previstes per aquest any, s’han traslladat a l’any vinent.

Martí Vayreda, biker: Amb tot això de la pandèmia no se sap si hi haurà més competicions. Seguir entrenant ja de cares a l’any vinent.

A l’espera de saber com evoluciona la situació, Vayreda pensa en entrenar al màxim, ja que aquest any havia d’estrenar-se a la categoria màxima.

Martí Vayreda, biker: Allà fer el màxim que pugui, a veure si es fa el mundial i l’europeu i puc anar-hi seleccionat. L’objectiu que tenia aquest any, intentar aplicar-ho a l’any que ve.