Un home cala foc a la casa que ocupava després d’enfrontar-se als seus veïns

Un home ha calat foc aquest migdia una casa que ocupava al barri de Benavent d’Olot.  L’incendi hauria tingut lloc al número 3 del carrer Volcà Rodó, en una planta baixa, en encendre un matalàs al menjador. L’avís del foc s’ha produït a tres quarts de dotze, i un quart d’hora més tard els Bombers l’han pogut extingir després de desallotjar els veïns.

A dins l’immoble, però, no hi havia ningú. L’okupa s’ha dirigit després de calar foc a l’habitatge a un bar de l’Avinguda de Girona, propietat d’un veí del carrer, a qui ha amenaçat i li ha destrossat la maquinària de l’establiment amb una eina de ferro. Finalment, l’home ha estat detingut.

Feia setmanes que la zona estava preocupada per l’actitud de l’okupa, que va arribar a l’habitatge en època de confinament, en una casa amb propietat desconeguda.

Després de dues setmanes de tranquil·litat, va començar a alterar el veïnat rebentant rodes de cotxe i trencant vidres de llars i vehicles, a més de llençar pedres i amenaçar els veïns.