L’organització del festival ÉsDansa garanteix les mesures de distanciament a tots els seus espectacles

El festival de la dansa d’arrel tradicional més popular del territori, l’ÉsDansa, ja escalfa motors per a la seva celebració, del 20 al 23 d’agost. Enguany, amb una edició que aposta totalment pel km0, el festival s’ha hagut de reorganitzar per fer complir les normatives d’aforament.

De fet, la seva directora Núria F  eixas, assegura que durant la preparació del festival, les normatives eren tan canviants que era molt difícil poder elaborar un pla d’aforament definitiu.

Núria Feixas, directora ÉsDansa: El que vam fer va ser decidir quins espais volíem utilitzar i a partir d’aquí, mirant en cada moment les normatives, ens agradés el número final d’aforament. Hem sabut trobar la manera de poder encabir en aquests espais un bon número de gent, sempre garantint les distàncies i les mesures de seguretat sanitàries.

A més, i per tal de que el màxim nombre de gent pugui veure alguns dels espectacles, s’han habilitat dos passes per a cada representació, tan dissabte com diumenge. Per tal d’evitar aglomeracions als espectacles gratuïts, s’ha habilitat un sistema de reserva prèvia de localitats per aquests espectacles.

A hores d’ara, el ‘Concert de Taverna’ de Els tranquils compta amb les entrades exhaurides.

x