183 persones participen a la campanya d’estiu de donació de sang duta a terme a Olot

Olot va acollir divendres i dissabte una nova campanya de donació de sang promoguda pel banc de sang i teixits en la qual hi van participar 183 persones.

Precisament és durant l’estiu quan més costa que la gent s’apropi a fer aquest acte no només de solidaritat sinó també d’empatia cap a les persones que necessiten sang, i és que els hospitals no entenen d’estacions i és durant tot l’any quan necessiten sang.

Meritxell Casacuberta, tècnica de promoció Banc de sang i teixits de Girona: L’època d’estiu, del 15 de juny al 15 de setembre, és l’època més problemàtica, perquè la gent se’n va de vacances i les donacions baixen, i als Hospital la necessiten perquè els quiròfens continuen en ple funcionament.

El Pavelló Firal va ser la seu de la campanya d’estiu de donació de sang a la capital garrotxina. El divendres alguns donants van queixar-se de la calor que van patir a l’espai on es duia a terme la donació, però ja pel dissabte els organitzadors van treballar per garantir la màxima ventilació possible.

Meritxell Casacuberta, tècnica de promoció Banc de sang i teixits de Girona: Si que és veritat que divendres vam passar molta calor. Amb tot això del Coronavirus no podíem estar a l’Hospital i des de l’ajuntament se’ns va oferir el Pavelló Firal. Dissabte, amb el temps que hi ha, ha judat i hem pogut posar-hi més ventilació; hem estat millor.

Per recuperar-se de la calor i de l’extracció de sang tots els assistents van poder gaudir d’un petit refrigeri abans de marxar.

x