Els Bombers rescaten tres passatgers d’un vehicle tot terreny a Montagut i Oix

Els Bombers de la Generalitat han hagut de socórrer aquest diumenge tres persones a l’Alta Garrotxa. Es tracta de tres nois de Sabadell que van quedar atrapats amb el 4×4 que conduïen en una pista forestal de difícil accés, al terme municipal de Montagut i Oix.

Al voltant de dos quarts de nou del matí, els Bombers van intentar treure el cotxe sense èxit i finalment van traslladar els nois fins a una masia propera, i assegurar el cotxe perquè no caigués per un barranc. A  primera hora de la tarda, els Bombers van haver de fer diverses sortides a causa de la tempesta. Van evitar que un cotxe caigués per un marge al trencant del mas de Casamitjana d’Olot, van assegurar un arbre amb risc de caiguda a l’Avinguda Navarra i van obrir una porta que es va tancar per un cop de vent al carrer Pintor Domenge.