L’escultor Manuel Solà fa el pregó de la festa major de Tortellà

Tortellà escalfa motors per celebrar les diades principals de la seva festa major, els propers 14, 15 i 16 d’agost. Aquest cap de setmana l’acte principal va ser el pregó, a càrrec de l’escultor i autor del monument de la xiruca situat a l’entrada del poble, Manuel Solà, que va parlar sobre com un nouvingut al poble s’ha integrat i adaptat a les maneres de viure i de fer del Tortellà i de la comarca de la Garrotxa.

Manuel Solà, escultor i pregoner Festa Major de Tortellà: Dels nouvinguts de fa trenta anys que s’han arrelat a la Garrotxa, hi ha una disparitat de conceptes però que ens estem unint i treballant pel progrés de la comarca.

Com a tots els poble d’arreu, Tortellà s’ha hagut d’adaptar enguany per celebrar la seva festa.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: El que volem és una festa diferent, adaptada al nou moment i amb la màxima seguretat, amb actes més culturals que han de servir per celebrar que ens en anem sortint.

Així doncs aquest any els espectadors escoltaran els concerts asseguts o es faran audicions de sardanes enlloc de balls, per exemple.