El Club Ciclista Infantil Olot retorna el ciclisme en carretera a la comarca en motiu del Trofeu Primavera

El Club Ciclista Infantil Olot va celebrar aquest cap de setmana a Batet de la Serra els Trofeus Primavera Olot Memorial Josep Maria Carrera en categoria junior i Marta Juanola en categoria cadet, ajornats pel Coronavirus i corresponents a la Copa Catalana. Una prova especialment sentida ja que va homenatjar a Marta Juanola, membre del club i que va morir fa pocs mesos.

A diferència del que tots podríem pensar abans de la pandèmia respecte el nombre d’inscripcions, els organitzadors van optar per no completar el màxim d’inscrits per prevenció davant la pandèmia.

Carles Torrent, president Club Ciclista Infantil Olot: Si haguéssim fet més difusió segurament haguéssim tingut més gent, però també ens feia una mica de por perquè aj que amb tot això del coronavirus ens la deixen fer, hem optat per no arribar als 20 corredors, i ens hem quedat amb aquests 90, que està molt bé.

De fet per a molts participants suposava el retorn a la competició després de mesos confinats i de treball a casa.

Mireia Benito, vencedora Memorial Josep Maria Carrera: És un plaer tornar a córrer després de tot el que hem passat, i de tants mesos treballant a casa. I la veritat és que gràcies a tot l’equip tot ha anat molt bé.

El vencedor del Memorial Josep Maria Carrera va ser Jaume Guardeño.

Jaume Guardeño, vencedor Memorial Josep Maria Carrera: Ha estat una carrera amb molt nivell. S’ha sortit molt ràpid i a falta de 25km de meta, amb l’inici del port, m’he vist amb ganes i he tirat, i m’he endut a dos altres corredors, hem atrapat a l’escapada dels francesos, i he pogut obrir forat al final i he pogut treure, al final, 20 segons al segons.

Oriol Álcaraz i Estefania Jiménez van ser els millors en la cursa cadet.

A la general, el corredor del Team Torrent (Tadesan-Núria-Purito) Gerard Cano es va imposar a la challenge cadet, després de ser segon a les dues etapes.

La prova formava part d’un general gironina, que es completava l’endemà amb la prova de Ripoll organitzada pel Club Ciclista Ripoll.

x