Ingressa a presó un jove acusat de diversos robatoris a Olot

La Policia Municipal d’Olot ha efectuat dues detencions en els últims dies, relacionades amb intents de robatori a la ciutat. Una d’elles ha comportat l’ingrés a presó un jove de 23 anys d’Olot que la matinada de dimarts 4 d’agost va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Va ser una veïna del centre de la ciutat qui va avisar la Policia que una persona estava intentant forçar l’entrada d’una botiga. Els agents van localitzar-lo amagat en un habitatge, en possessió d’una barra metàl·lica que hauria utilitzat en l’intent de robatori. El detingut, amb diversos antecedents per delictes similars, ja ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

El dimecres 5 d’agost, la Policia Municipal d’Olot va detenir un altre jove, en aquest cas menor d’edat, per un altre robatori amb força. El noi va trencar el vidre d’un negoci del carrer Josep Ayats d’Olot i va endur-se diversos productes. Els Mossos d’Esquadra i la Policia van localitzar-lo la mateixa nit al centre de la ciutat, amb una motxilla plena de productes sostrets i les eines que havia utilitzat per trencar el vidre, i van efectuar la detenció. El cas del jove, que té antecedents per delictes similars, ha passat a Fiscalia de Menors.

 

x