La Unió Esportiva Olot decideix ajornar la pretemporada fins que la RFEF no decideixi la data d’inici de la competició oficial

La Unió Esportiva Olot ha decidit ajornar el seu inici de la pretemporada davant l’anunci de la Federació Espanyola de Futbol de reflexionar sobre l’inici de temporada, davant l’evolució de la pandèmia del coronavirus. En principi, la lliga hauria de començar el cap de setmana del 26 de setembre, malgrat que encara no s’havia confirmat la data de forma oficial.

Ara, la reunió de l’ens estatal amb els presidents de les federacions territorials hauria d’ajudar a aclarir el futur de les diferents categories de futbol. Les primeres informacions, però, parlen inclús de debatre sobre un hipotètic inici de lliga al gener, un fet que deixaria molt tocat als professionals del futbol de Segona B i Tercera, a més de trasbalsar els plans dels clubs de territorial. En declaracions a Esports en Xarxa, l’entrenador de l’Olot Raúl Garrido afirmava que calia treballar més en protocols per garantir la seguretat de tothom, tenint en compte les limitacions econòmiques dels clubs esportius, però també valorant que ajornar l’inici de competicions podria complicar la subsistència dels treballadors que estan vinculats al món del futbol modest. La decisió de la Federació Espanyola de Futbol es podria conèixer aquest mateix dilluns.