Visitants i ajuntament valoren positivament la nova regulació del gorg de Can Batlle de Santa Pau

Els turistes segueixen banyant-se al gorg de Can Batlle de Santa Pau: l’espai natural continua freqüentat pels visitants, però hi ha hagut menys volum de gent que altres caps de setmana, malgrat que venien d’indrets com Girona, Barcelona o Terrassa. A l’espera de confirmar si el descens ha estat per la meteorologia inestable, els visitants agraeixen poder fer una visita més tranquil·la al gorg.

Raimon Durà, vigilant: “Ara mateix aquí al gorg hi ha molta gent. Si no hi ha una regulació la situació seria pitjor.”

Des de l’Ajuntament de Santa Pau es mostren satisfets per com ha funcionat el nou sistema, on s’evitava l’acumulació dels vehicles als vorals de la carretera, s’informava de les normatives de prevenció contra el coronavirus i es recomanava de no omplir els gorgs en pics d’afluència de banyistes.

 

 

 

x