Eda Gallery: la nova joieria personalitzada del centre d’Olot

El centre de la ciutat d’Olot gaudeix des de fa dos mesos d’un nou establiment. En aquesta ocasió, els propietaris d’Eda Gallery, l’Aurora i en Nick, ofereixen un servei diferent del que la població està acostumada.

Aurora Muñoz, propietària: Eda Gallery ofereix joies personalitzades, joieria d’autor i contemporània, una mica diferent. També tenim obres d’art de tota mena, servei de marcs personalitzats a mides i de marcs personalitzats.

L’Aurora va estudiar belles arts i conservació i restauració de béns culturals i va treballar en una joieria tradicional, fins que va decidir que volia fer volar la seva imaginació en un negoci propi. D’altra banda, en Nick és copywriter i redactor i s’encarrega, precisament, de la galeria digital i les xarxes socials del negoci. Ja fa anys que viuen a Olot i pensen que el centre de la ciutat és el millor lloc per un establiment d’aquestes característiques.

Aurora Muñoz, propietària: Ens agrada el lloc. Hem viscut aquí des de fa tres o quatre anys. És un lloc que pensem que té molta vida i molta varietat. El centre ens agrada molt i pensem que és un bon lloc per una botiga com aquesta.

L’obertura d’Eda Gallery va coincidir amb l’inici de la primera fase del desconfinament, és a dir, amb la reobertura de comerços i serveis. L’Aurora explica que, a causa que el negoci ha nascut dins la pandèmia, no s’han hagut de readaptar, però valora positivament els primers mesos de l’establiment.

Aurora Muñoz, propietària: La diferència no l’hem notat, perquè no sabem com és viure sense la pandèmia dins del negoci. De mica en mica sembla que la gent comença a comprar i a animar-se una mica. També pot ser per les temperatures que van pujant i la gent surt més. Però bé, estem bastant contents pel temps que portem.

Amb optimisme i dedicació, de ben segur que el comerç olotí tindrà la seva recompensa.

Deixa un comentari