‘El viatge de Pirene’ proposa diverses sortides de muntanya a la Garrotxa durant l’agost

Aquest estiu, dotze entitats d’educació ambiental de la Xarxa Pirineus Vius s’han unit per crear El viatge de Pirene, una programació d’activitats singulars des del Cap de Creus fins L’Aran per reconnectar amb la natura en família.

David Gimeno, membre Agrupació Naturalista de la Garrotxa i guia Escaladuix : Apel·lem a una percepció de la natura amb els cinc sentits, i fent silenci, de les coses més terapèutiques que podem trobar ara mateix.

La Garrotxa és la comarca on més sortides s’han previst dins aquest programa, organitzades per tres entitats diferents: L’Agrupació Naturalista de la Garrotxa, Tosca i Escaladuix Guiatges.

David Gimeno, membre Agrupació Naturalista de la Garrotxa i guia Escaladuix : Demà mateix hi ha una sortida al Pic de les Bruixes, dijous els Sons de la Nit a la Moixina, divendres Llums i Ombres al Volcà Montsacopa, i dissabte a la Vall d’Hortmoier, un lloc fantàstic de l’alta Garrotxa.

 Tota la programació d’activitats, que s’allarga fins el mes d’agost, es pot consultar al web de l’Agrupació Naturalista de la Garrotxa, on hi ha més informació sobre les inscripcions a cada proposta.