Un grup de joves torna a donar vida el projecte del CE Maià

Sens dubte una de les notícies esportives de l’any a la comarca és el retorn del Club Esportiu Maià al futbol amateur. Després de cinc temporades sense rodar la pilota els dissabtes a Maià de Montcal, enguany ho tornarà a fer després que un grup de joves amb l’ajuda d’antics membres de la junta s’hagin animat a fer un equip per jugar la quarta catalana.

Blai Moliner, membre junta CE Maià: Sorgeix d’uns quants jugadors que jugàvem al Lladó, la temporada passada, som de Besalú, i ja feia temps que volíem fer tornar el futbol a Maià. Ens hi vam posar, i vam començar a fer trucades a la federació i a treballar-hi. I aquí ho tenim.

L’equip el formaran jugadors de la zona, provinents de Besalú, Lladó, Serinyà, Montagut i Banyoles, entre d’altres, i tot i que la idea és tornar per donar més vida el poble i crear una pinya amb bon ambient, des del club asseguren que treballaran per quedar el més amunt possible, sota la presidència de Robert Olivet i entrenats per Pau Garcia i Marc Poma.

Blai Moliner, membre junta CE Maià: L’objectiu, no ens enganyarem, és quedar el més amunt possible, però també és crear un bon ambient, passar-nos-ho bé, fer una bona pinya, no perdre-hi econòmicament i fer que Maià torni a ser el que era.

Des de fa uns mesos ja estan treballant per tornar a posar a punt les seves instal·lacions amb la col·laboració de l’ajuntament del poble.

Si la pandèmia del Coronavirus ho permet, el club té previst començar el entrenaments en els propers dies i celebrar un Torneig amb el Castellfollit, el Cornellà del Terri i el Jafre, per preparar la nova temporada.